Close

Wist je dat …

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN IN BAARN? KOM ER VAN AF MET EEN PEELING!

Nu het volop zomer is, geniet jij optimaal van het heerlijke warme weer en het stralende zonnetje. Heerlijk: die eindeloze middagen op het terras, die slentertochtjes over het strand en de gezellige wandelingen met je kinderen in het park. Eén ding is zeker: de zon zorgt voor een opgewekt humeur.

Lees verder

MOOI OUDER WORDEN? AAN DE SLAG MET EXCELLAGE!

Jij hebt een duidelijke wens als het gaat om ouder worden. Wel die wijsheid die toeneemt naarmate de jaren verstrijken, maar niet die rimpels en verslapte huid graag. Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Helaas, het is écht onmogelijk om op hoge leeftijd een gladde huid te behouden die vrij is van vouwtjes, kreukeltjes, lijntjes en rimpeltjes. Maar gelukkig kun je heel wat doen om ervoor te zorgen dat je zo lang mogelijk geniet van een mooie, stralende en jeugdige huid!

Lees verder

is jouw huid al klaar voor de zomer?

We hebben al wat zon gehad. Maar de echte dagen waar jij volop kunt genieten van de zomerzon, moeten natuurlijk nog beginnen! Jij kijkt uit naar de eindeloze vrije middagen en avonden waarop je op het terras kunt kletsen en lachen met je vriendinnen, onder het genot van een lekker drankje. Natuurlijk wil jij zo fris en stralend mogelijk de zomer trotseren. Toch zie jij, wanneer je in de spiegel kijkt, dat er nog wel wat werk aan de winkel is.

Lees verder

GENIET VAN DE ZON MET DE JUISTE ZONBESCHERMING!

Yes, het voorjaar is volop tot bloei gekomen. Dat betekent: genieten van heerlijk lange wandelingen in het park, van lange avonden op het terras en van slenteren op het strand met je gezin. Ook kijk je uit naar het moment dat jouw melkflessen een mooi zongebruind tintje zullen krijgen, zodat die luchtige jurkjes en rokjes jou éxtra mooi zullen staan. Natuurlijk is het logisch dat je van de zon geniet. Maar zonlicht brengt ook risico’s voor je huid. Wist je dat je met een goede zonbescherming niet alleen verbranding voorkomt, maar ook rimpels en pigmentvlekken?

Lees verder

Huidadvies van Silvia Eising in Baarn? HÉLE MOOIE RESULTATEN

Nu de winter langzaam ons land verlaat en het warme voorjaarsweer in zicht is, ga je meer aandacht besteden aan je huid. Natuurlijk heb je in de winter ook al de nodige maatregelen getroffen om je huid de koude en gure tijden door te helpen. Maar deze hebben helaas niet afdoende geholpen: je huid is droog en grauwig. Ook zijn de fijne lijntjes, rimpeltjes, wallen en donkere krijgen goed te zien. Om deze schade te herstellen, en in het vervolg óók te voorkomen, is een optimale voorjaarsverzorging voor je huid dus van groot belang. ‘De producten van Synergie Skin Cosmeceuticals zijn hier erg geschikt voor,’ weet Silvia Eising.

Lees verder

Anti-aging behandeling in Baarn- ✓ Pijnloos ✓ Natuurlijk ✓ Persoonlijk advies

Wás het maar mogelijk. Tot op hoge leeftijd een glad en rimpelloos perzikhuidje hebben. Want om eerlijk te zijn, baal jij best van die fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je ogen, en bij je mond en kin. Ook merk je dat je huid slapper wordt en dat je poriën steeds grover worden. Met het voorjaar in het vooruitzicht wil jij er het liefst zo jeugdig en stralend mogelijk bij lopen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel anti-agingbehandelmethoden die jou daarbij kunnen helpen!

Lees verder

PERMANENTE MAKE-UP IN BAARN ✓ Veilig ✓ Wauw ✓ Stralend ✓ Beauty

De lente komt eraan. Het nieuwe seizoen vraagt gewoon om een frisse look. Dat kun je doen met een ander kapsel, een mooie nieuwe outfit én met make-up. Ga voor een frisse, open oogopslag, waarbij je ogen de volle aandacht krijgen, en voor prachtig gevormde lippen. Niet zo handig met wenkbrauwpotloodjes, lippenstift of eyeliner? Geen probleem: permanente make-up is jouw ticket naar een frisse en adembenemende look!

Lees verder

OPTIMALE HUIDVERZORGING IN BAARN ✓ WORKSHOPS: HUIDVERZORGING / MAKE-UP ✓ ADVIES

Je kijkt er reikhalzend naar uit: de voorjaarsmaanden. De geur van vers gemaaid gras in de lucht, eindelijk weer luchtige jurkjes en rokjes uit de kast kunnen trekken én een zacht lentezonnetje op je gezicht. Je kunt niet wachten tot je huid weer een gezonder kleurtje krijgt. Want nu zijn de gevolgen van het gure winterweer maar al te duidelijk: je huid oogt dof en flets. Gelukkig blaas jij je huid met de beste cosmeticaproducten en workshops weer nieuw leven in!

Lees verder

JOUW LICHAAM HAARVRIJ? START NU MET PERMANENT ONTHAREN IN BAARN

Je kijkt in de spiegel en ziet een aantal haartjes op je kin verschijnen. Of je aait over je kin en voelt stoppeltjes. O nee! Bij een nadere inspectie valt het je op dat je op meer plaatsen in je gezicht beharing hebt. Om over die snorhaartjes nog maar niet te spreken.. De Soprano ICE Platinum helpt je verder!

Lees verder

ACNE: WAT KUN JE ER AAN DOEN?

Verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren, dat is acne. De ingang van je huidporiën vernauwen of blokkeren en hierdoor ontstaat een hoop ellende: rode bultjes, verstoppingen en (onderhuidse) ontstekingen. Acne kan voorkomen in je gezicht, op je borst en op je rug. De ernst van de acne, de klachten en de littekenvorming bepalen welke behandelmethode(s) geschikt zijn.

Lees verder

ZONVERZORGING IS ZOVEEL MEER DAN ZONBESCHERMING

Jouw huid is erg kwetsbaar en hier moet je je hele leven zorg voor dragen. In de zomermaanden is extra bescherming niet verkeerd. Maak jij de juiste keuze voor de zon? De juiste zonneverzorging kunnen van groot belang zijn. We vertellen je graag meer over de zonverzorging van Institut Esthederm.

Lees verder