Close

Huidverstrakking met de NIR

Wat is nabij Infrarood huidverstrakking en hoe werkt het?

Near-Infrared Skin Tightening Laser is een nieuwe en effectieve behandeling voor het verbeteren van de huidveerkracht zonder chirurgie of downtime. De procedure gebruikt een veilig infraroodlicht om het watergehalte in het weefsel diep onder het huidoppervlak te verwarmen, waardoor collageenvezels samentrekken en strakker worden om fijne lijntjes en verzakkende huid glad te strijken.

Huidverstrakking in Baarn

De hitte stimuleert ook fibroblasten die cellen in uw huid herstellen om nieuw collageen te produceren, wat resultaten op lange termijn oplevert.

De hitte stimuleert ook fibroblasten die cellen in uw huid herstellen om nieuw collageen te produceren, wat resultaten op lange termijn oplevert.

Huidverstrakking        

Tijdens de behandeling zal de huidtemperatuur van het behandelde gebied nauwkeurig worden gecontroleerd met een speciale infraroodthermometer om ervoor te zorgen dat uw huid voldoende warmte ontvangt om het watergehalte van uw huid op te warmen en de productie van collageen te stimuleren.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?       

Het kan worden gebruikt voor de meeste huidgebieden waar een strakkere huid gewenst is, waardoor de tekenen van veroudering worden verminderd. Het wordt vaak gebruikt voor het gezicht, hals, bovenarmen en handen.

Hoe ziet de behandeling eruit?

Het NIR-handstuk wordt vervolgens in een veegbeweging over het behandelingsgebied gevoerd.

Tijdens de huidverstrakking voelt u een warm gevoel wanneer de infrarode energie wordt afgeleverd aan de diepere lagen van de huid. Terwijl de infrarode energie de dermis verwarmt, houdt continue contactkoeling de buitenlaag van de huid koel en comfortabel. De behandeling wordt over het algemeen door de meeste patiënten als ‘bijna’ pijnloos beschouwd, met alleen een warm gevoel of warmtegevoel tijdens de behandeling.

Na uw behandeling kunt u verwachten dat u in het behandelde gebied een lichte roodheid( erytheem) zal waarnemen. Voor de meeste patiënten verdwijnt dit normaal binnen enkele uren, hoewel het bij sommige patiënten 24 uur kan duren. Make-up kan na de behandeling worden toegepast en in het algemeen kunt u zonder hersteltijd weer aan het werk of aan andere activiteiten beginnen.

Contact

Brinkstraat 37
3741 AM Baarn
Tel:035 5421026
Mail: info@silvia-eising.nl

Behandelingen zijn volgens afspraak,
van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur–21.00 uur.
Op zaterdag van 09.00 uur–17.00 uur.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Meerdere behandelingen zijn vereist, afhankelijk van de verslapping van de huid, het te behandelen gebied en de resultaten die u wenst. Meestal wordt een interval van maximaal zes behandelingen aanbevolen met intervallen van 1-2-weken. Het complexe proces van nieuwe collageenvorming betekent dat de resultaten tot 6 maanden na voltooiing van uw behandelingskuur zullen blijven verbeteren en ontwikkelen, uiteraard met goede thuisverzorging! Vanwege het voortdurende verouderingsproces duren de resultaten meestal 1-2 jaar, maar we raden aan om 1 x per 4-6 weken een onderhoudsbehandeling te ondergaan om de reproductie van collageen te blijven stimuleren.

Bereken de route naar Silvia Eising

In ons instituut behandelen wij  met de gerenommeerde merken:
Inspira Med

Institut Esthederm
La Colline
Make-up lijn van Pupa
Wij  hebben voor u een menu samengesteld van al onze  Anti-Ageing behandelingen en Schoonheidsbehandelingen.

GRATIS INTAKE & VRIJBLIJVEND ADVIES

Silvia Eising biedt altijd de mogelijkheid voor een gratis intake en vrijblijvend advies over welke behandelingsvorm er persoonlijk van toepassing zou kunnen zijn.