Het Schoonheidsinstituut van Silvia Eising

Alles over beauty, schoonheid en huidverbetering

Sinds 1984 is Schoonheidinstituut/Praktijk voor Huidtherapie Silvia Eising in Baarn, uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk voor professionele huidverzorging en huidverbetering in de Gooi- en Vechtstreek.

Uiteraard bent u bij Silvia Eising aan het juiste adres voor alle klassieke schoonheidsbehandelingen.

Daarnaast heeft Silvia zich al jaren steeds meer en meer gericht op behandelingen die zeer gespecialiseerd zijn zoals o.a. de Micro-Dermabrasie, permanent make-up en uiteraard de nieuwste Anti-Ageing behandelmethodes. De verschillende behandelmethodes worden uitgevoerd met zeer geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken uit de medische wereld.

Silvia Eising biedt  altijd de mogelijkheid voor een gratis intake en vrijblijvend advies over welke behandelingsvorm er persoonlijk van toepassing zou kunnen zijn.

Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat!

Het beste is om hiervoor naar de professionele schoonheidsspecialiste

 

Het instituut is zeer gespecialiseerd in Anti-Ageing behandelingen maar uiteraard bent u ook van harte welkom voor alle reguliere schoonheidsbehandelingen.

Het team van specialisten biedt de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen en professionele verzorgingsproducten, die op ieders individuele huidtype en persoonlijke wensen wordt afgestemd. Silvia Eising is bijzonder trots op deze diversiteit van haar instituut, dat zowel op cosmetisch als op paramedisch gebied zeer bekwaam is. De gezonde huid wordt behandeld om gezond te blijven en de problematische huid om te verbeteren en te herstellen. Alle moderne apparatuur en expertise is daarvoor in huis.
Kwaliteit gewaarborgd
Wij doen er alles aan om u te voorzien van zeer kwalitatieve behandelingen door gespecialiseerde medewerksters, waarbij hygiëne voor ons een vanzelfsprekendheid is. Het schoonheidsinstituut is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS