Schoonheidsinstituut

Alles over beauty en schoonheid

Uiteraard bent u bij Silvia Eising aan het juiste adres voor alle klassieke schoonheidsbehandelingen.

Daarnaast heeft Silvia zich al jaren steeds meer en meer gericht op behandelingen die zeer gespecialiseerd zijn zoals o.a. de Micro-Dermabrasie, permanent make-up en uiteraard de nieuwste anti-ageing behandelmethodes. De verschillende behandelmethodes worden uitgevoerd met zeer geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken uit de medische wereld.

Het instituut biedt u verschillende behandelingsvormen aan, om bepaalde huidproblemen te verminderen, te stabiliseren of op te lossen. Ook bezitten Silvia en haar team o.a. de specialisatie elektrische epilatie en is erkend bij de ANBOS. Deze behandelmethode wordt door uw zorgverzekeraar op medische indicatie vergoed.

Silvia Eising biedt  altijd de mogelijkheid voor een gratis intake en vrijblijvend advies over welke behandelingsvorm er persoonlijk van toepassing zou kunnen zijn.

Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat! Het beste is om hiervoor naar de professionele schoonheidsspecialiste/huidtherapeute te gaan.