Praktijk voor Huidtherapie

HuidtherapeuteOm haar cli├źnten nog beter van dienst te kunnen zijn is een huidtherapeute werkzaam in het instituut. Huidtherapeutische behandelingen zoals: acn├ętherapie, camouflage, littekentherapie, lymfedrainage, laserontharing en elektrische epilatie, worden ook door uw zorgverzekeraar vergoed. De huidtherapeute is erkend bij de NVH.

Om bij diverse zorgverzekeraars in aanmerking te komen voor vergoedingen, dient de huidtherapeut lid te zijn van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten( NVH) en de schoonheidsspecialist dient lid te zijn van de ANBOS. Vraag bij het instituut om u hierbij te helpen hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vergoedingen.

Silvia Eising biedt altijd de mogelijkheid voor een gratis intake en vrijblijvend advies over welke behandelingsvorm er persoonlijk van toepassing zou kunnen zijn.

Een goed advies over de juiste behandelingsvorm is de sleutel voor het meest effectieve resultaat! Het beste is om hiervoor naar de professionele schoonheidsspecialiste/huidtherapeute te gaan.