Huidverstrakking en huidvernieuwing met de nieuwste techniek

Omdat het instituut van Silvia Eising in de loop der jaren steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en vele andere vormen van huidproblemen heeft gevolgd, zowel in het instituut als in de praktijk voor huidtherapie, beschikt het instituut nu over de allernieuwste innovatieve techniek van Harmony Lite Alma Lasers.

Complete huidvernieuwing
Behandelingen met de Harmony Lite zullen de structuur van uw huid verbeteren en zorgen voor een stralende egale teint. Hierdoor kan een uitgebreide facelift lange tijd of zelfs in het geheel achterwege blijven.

Aanvullende behandelingen voor het verbeteren van littekens en zonbeschadigde huid zijn ook mogelijk met de Harmony Lite. Tijdens het consult zal er een behandelplan worden opgesteld, speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.
Antiageing

Hoe werkt Harmony Lite?
De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een diepte warming in uw lederhuid te creƫren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.

Antiageing2

Veilig en comfortabel
Behandelingen met de Harmony Lite zijn veilig, comfortabel en effectief zonder dat er injecties of operatieve ingrepen nodig zijn en zonder dat er tijd verloren gaat. Uw gezicht kan er wat rood uitzien na de behandeling, alsof u licht door de zon verbrand bent. Al deze milde verschijnselen zullen binnen 48 uur verdwijnen.

Wilt u meer weten over deze behandeling of wilt u een afspraak maken, klik dan hier om naar onze contactgegevens te gaan.