Pijnloos ontharen met Spa SHR in motion

Onthaar je lichaam pijnloos met Spa SHR in motion.

Voordelen
Alle haar-en huidtypen kunnen behandeld worden (licht, donker en getint)
Donkere en blonde haren zijn te behandelen. (m.u.v. grijze haren)
De behandeling kan ook op de gebruinde huid plaatsvinden. Daardoor kunnen behandelingen zonder problemen ook in de zomer worden uitgevoerd.
Er zijn doorgaans minder behandelingen nodig dan bij de gangbare, op licht gebaseerde machines (laser, IPL) Gemiddeld tussen 5 en 7 herhalingen, mits er geen ophoudperiode voorkomt.

  • Ongewenste neveneffecten zoals pigmentverlies en verbrandingen komen niet voor
  • Breder oppervlaktebereik in verhouding tot het huidcontact
  • Snelle vervolg behandeling mogelijk. (al na 2 weken)
  • Haarverlies begint na 4 dagen
  • Geen downtime of herstel tijd
  • Pijnloze comfortabele manier van haarverwijdering

SHR – ontharing –  SHR (super hair removal) is de meest innovatieve methode op het gebied van definitieve ontharing. SHR is veilig, effectief en vrijwel pijnloos en uitermate geschikt voor alle huidtypes en inclusief de donkere. Met SHR methode kan ook in de zomermaanden worden doorbehandeld.
In tegenstelling tot alle bestaande systemen werkt deze innovatieve, duurzame haarverwijdering uitsluitend op datgene wat noodzakelijk is: namelijk de vernietiging van haarzakjes. De SHR is zeer krachtig, daardoor efficiënt en door het enorme koelsysteem vrijwel pijnloos

Eigenschappen
De Alma SHR beschikt over de allernieuwste techniek op het gebied van duurzaam ontharen. Deze richt zich in tegenstelling tot alle bestaande systemen uitsluitend op datgene wat noodzakelijk is: namelijk de vernietiging van haarzakjes. De SHR is zeer krachtig, daardoor efficiënt en door het enorme koelsysteem vrijwel pijnloos.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan uw huid een beetje blozend uitzien dit verdwijnt meestal binnen een half uurtje, de huid voelt niet pijnlijk aan.

Functie
Met de introductie van deze nieuwe SHR techniek behoren beperkingen tot het verleden. De Alma SHR kan alle huid-en haartypen, met uitzondering van grijs haar, behandelen en de behandeling is comfortabel en zonder vervelende bijeffecten
De energie en de golflengte van het licht richten zich op een eiwit dat zich in het haarzakje bevind.
Het haarzakje raakt beschadigd en verdwijnt.
Er is geen energiegeleiding via het haar noodzakelijk: de energie wordt rechtstreeks door de huid heen opgenomen in het haarzakje.