Anti ageing behandelmethodes

Het ouder worden is een natuurlijk degeneratieproces.
Degeneratie wil zeggen: teruggang in conditie en functies van weefsels en organen.
Laten we voorop stellen dat het onmogelijk is om tot op hoge leeftijd een rimpelloos gezicht te behouden.

Dit verouderingsproces laat zich wel afremmen door: Harmony Lite Alma Laser
•    verantwoorde voeding
•    veel vocht
•    gezonde lichaamsbeweging
•    weinig uv-licht
•    goede aangepaste cosmetica
•    deskundige behandelingen door uw schoonheidsspecialiste/huidtherapeute

Antiageing2

Ons schoonheidsinstituut biedt u:
•    De nieuwste, meest innovatieve ontwikkelingen van Anti-Aging mogelijkheden
•    De nieuwste behandelmethoden voor huidverjonging en huidverbetering
•    Een combinatie van apparatuur met behandelingsproducten van het allerhoogste kwaliteitsniveau

Verschillende behandelmethodieken zijn dus mogelijk.
Door de professionele apparatuur en behandelmethodes op de juiste manier te toe te passen ofwel te combineren, zorgt het ervaren team van specialistes voor het best mogelijke  resultaat. Zij staan klaar om voor u persoonlijk, een vrijblijvend behandelplan op maat te maken en u voor praktisch elk huidprobleem een oplossing te bieden.

Microdermabrasie
Deze behandelingsvorm loopt eigenlijk als rode draad door elk behandelprotocol heen. Het is een fantastische behandeling om als individuele behandeling te ondergaan, maar ook een perfecte behandeling ter voorbereiding van de huid voor verdere behandeltechnieken.

Met behulp van dit geavanceerde apparaat wordt de huid zacht en pijnloos door microkristallen behandeld. De behandeling richt zich op het verminderen van rimpeltjes, de zogenaamde rokershuid, grove poriën, acne en littekens. De behandeling geeft een zeer opfrissend effect en is al na de 1ste behandeling zichtbaar!

De prijs van Microdermabrasie kan variëren, afhankelijk van de gekozen behandeling, vanaf € 81,-.

Huidverstrakking en huidvernieuwing met de nieuwste techniek
Omdat het instituut van Silvia Eising in de loop der jaren steeds weer nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en vele andere vormen van huidproblemen heeft gevolgd, zowel in het instituut als in de praktijk voor huidtherapie, beschikt het instituut nu over de allernieuwste innovatieve techniek van Harmony Lite Alma Lasers.

Complete huidvernieuwing
Behandelingen met de Harmony Lite zullen de structuur van uw huid verbeteren en zorgen voor een stralende egale teint. Hierdoor kan een uitgebreide facelift lange tijd of zelfs in het geheel achterwege blijven.

Aanvullende behandelingen voor het verbeteren van littekens en zonbeschadigde huid zijn ook mogelijk met de Harmony Lite. Tijdens het consult zal er een behandelplan worden opgesteld, speciaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Hoe werkt Harmony Lite?
De behandeling gebruikt nabij infrarood licht om een diepte warming in uw lederhuid te creëren, waardoor de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd wordt en de verstrakking in gang wordt gezet.

Veilig en comfortabel
Behandelingen met de Harmony Lite zijn veilig, comfortabel en effectief zonder dat er injecties of operatieve ingrepen nodig zijn en zonder dat er tijd verloren gaat. Uw gezicht kan er wat rood uitzien na de behandeling, alsof u licht door de zon verbrand bent. Al deze milde verschijnselen zullen binnen 48 uur verdwijnen.

Een behandeling voor huidverstrakking of huidvernieuwing bieden wij u vanaf € 125,-.

Wilt u meer weten over onze anti-ageing behandelingen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken voor een intakegesprek, klik dan hier om naar onze contactgegevens te gaan.